TR EN
Uzakdoğulu Yetkililer, Elba Üretim Tesislerini Inceledi
 

Uluslar arası Asya-Pasifik Merkezci Demokratlar Örgütü ile Kamboçya Yatırım Kurulu yetkilileri, Asya Pasifik bölgesindeki yatırım imkanlarını anlatmak ve Türk sanayisini incelemek için geldiği Manisa’da Elginkan Holding’in Elba Basınçlı Döküm Sanayi’ye ait tesislerini gezdi.

Uluslar arası Asya-Pasifik Merkezci Demokratlar Örgütü Genel Sekreter Yardımcısı Francis Manglapus, Kamboçya Yatırım Kurulu Başkan Yardımcısı Sok Soken ve ülkenin önde gelen şirketlerinden Soma Group firmasının satış ve pazarlama direktörü Cham Krasna, Elginkan Holding Başkanı Gaye Akçen’in davetlisi olarak Türkiye’ye geldi. Baştan Endonezya ve Kamboçya olmak üzere tüm Asya Pasifik bölgesindeki yatırım imkanlarını anlatmak ve Türk sanayisini yerinde incelemek için çalışma ziyaretlerinde bulunan yetkililer, Elginkan Holding’in Manisa ve İstanbul’daki fabrikalarını gezdi. Uzakdoğulu yetkililer Elginkan’ın Manisa’daki panel radyatör üretim firması olan Elba Basınçlı Döküm Sanayi A.Ş.’ye ait tesislerin incelenmesi esnasında üretim süreçlerini yakından izleme fırsatı buldu.

ANTALYA’DA TOPLANTIYA KATILACAKLAR

Uzakdoğulu konuklar, standart ürünlerin yanında özellikle aynalı dikey panel radyatör ve 2014 yılında satışa sunulacak olan ECA ICON panel radyatör ile ilgili beğenilerini sundular. Panel radyatör üretimi haricinde kombi, armatür ve vitrifiye üretim firmalarını da gezen misafirler, günün sonunda Elba A.Ş. fabrika çalışanları arasında gerçekleştirilen futbol turnuvası final maçını izleyip şampiyon olan takıma kupalarını takdim ettiler. ECA ürünlerinin Uzak Doğu pazarlarında yer almasına yönelik işbirliği görüşmelerinin de yapıldığı ziyaret sonrasında yetkililer, satış kanalları hakkında da bilgi almak üzere Elginkan Holding Başkanı Gaye Akçen’n ev sahipliğinde Antalya’da yapılacak ECA Bayi toplantısına katılacaklar.

 

http://www.manisaolaygazetesi.com/4816-haber-uzakdogulu-yetkililer-elba-uretim-tesislerini-inceledi